Sukan JKN at Terengganu (Part 3)

Leave a Comment
Hye all....
As promises...

The last entry is out..haha~

Okey...
Disebabkan game badminton habis awal...
Just for 2 days...haha~

So...
The remaining days, we need to support other games...

So...
Sempat la juga tengok ping pong, dart and karom...
Sebab pertandingan dekat venue yang sama...haha~




Kesian geng simpanan karom...
Van tak muat untuk balik ke hotel...
So...
Terpaksalah tunggu driver lain datang ambil...huhu~

Aku...???
Aku dah balik dulu la...
Dengan geng badminton...haha~


The best part is....
Walaupun seminggu je dekat Terengganu...

Tapi.....
Sempat juga ber'dating' dengan kawan-kawan lama...

Yat....
Last jumpa masa kenduri Fiq...
Lepas ni tak tau la bila pula boleh jumpa...
Maklumlah orang dah berkeluarga...hihi~

Karimah....
Last jumpa masa dia datang Penang dulu...
Dating dengan Hanum and Eila...
A few years back I think...
So...
Agak lama juga la...

Luqman Fahmi aka  Along...
Adik angkatku...
Last jumpa masa program anak angkat GPMS UiTM...
2010 or 2011...
Yang ni memang paling lama...
Dah semakin tinggi budak ni...
*ataupun aku yang semakin rendah...huhu*


12 Jun 2015...
Last day at Kuala Terengganu...

Just wating for dinner tonight...
Together with Majlis Penutupan dan Penyampaian Hadiah...





Selesai sudah Majlis Penutupan dan Penyampaian Hadiah....

Penang Nombor 2 keseluruhan...
Then...
Just need to get a good rest and sleep...

Tomorrow we gonna back to Penang...
A long journey....
I miss my hometown....weee~

#Dah habis seminggu berjimba dekat Terengganu...balik office busy buat kerja...haha~
Padan muka...sebab tu lambat sikit update blog...maaf ye kawan-kawan...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: