EidulFitri 2015/1436h

Leave a Comment
Hye all...

Just wanna to share some EidulFitri pictures with you guys...

This year..
The celebration not joyful as last year...


Well...
Biasa la...
Dalam kita bergembira mesti ada yang berduka...

Tahun nie raya simple-simple je...
Sebab...

Mak Mentua adik aku baru je meninggal...
Same day as ayah Pegawai dekat office aku...
15 July 2015...

Al-fatihah....
Semoga mereka semua ditempatkan bersama-sama orang beriman...
In syaa Allah...


1st day raya my mom buat bihun tomyam...
Sebab selalunya 1st day tak ramai yang datang beraya...

2nd day raya baru meriah....
Adik beradi my mom yang dari Langkawi and Perak datang...
Makan laksa la...
Tiap-tiap tahun laksa sebenarnya...hahah

Sebab...
My mom dah terkenal dengan laksa je...hahah

So....
Lets enjoy the photos...

Six of us...
Hani not celebrate 1st & 2nd day Eidulfitri with us...


 With my other siblings....


 With my beloved mom & sis...


Picture blur...
Ni la padahnya kalau suruh orang yang malas ambil gambar...
Redha je la...huhu


My big family...
Apart of them...


p/s : Tahun nie raya kurang seorang sebab telah diambil orang... Tahun depan..??
        Doa-doa la untuk aku ye...hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: