Trainee~

Leave a Comment
 Hye.....
Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak.....
Semoga Ramadhan nie lebih baik dari tahun lepas...


okey.....
entry kali nie bukan nak cerita pasal bulan Ramadhan....
tapi nak story sikit pasal Practical Trainee Students dekat company aku....

end of this month diorang habis praktikal....
tapi...
salah seorang habis last week....
sebab...
nak sambung intersesi....

and....
the story begins...haha
aku dapat hadiah aka cadbury dari dia.....
dia = Athirah....
picture tak de...sebab tak pernah ambik picture dekat office...haha~
fb pun dia tak de...so tak boleh nak curi picture dia letak dekat sini...

 

special tak hadiah aku...???
*macam orang tak pernah dapat hadiah aka macam beruk dapat bunga.....
hoho~
itu pun nak story....adoi...


p/s : thanks Athirah bagi cadbury,,,,tak sempat makan lagi sebab hari nie dah 1st Ramadhan....hoho~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: