Selamat Hari Ibu, mak....!!

Leave a Comment
1st of all......
Selamat Hari Ibu to all mothers in the world.....

so...
topik kali nie mesti la pasal Hari Ibu la...haha~

so kawan-kawan....
dah bagi hadiah untuk your mom....
aish....mana ada aku suruh....
aku just tanya jer....

bukan wajib pun beli hadiah untuk our Mom.....
just kalau ada duit lebih beli la.....

nanti kalau dah terpaksa beli dah tak ikhlas pulak kan.....
betul tak.....???

apa...???
aku bagi hadiah apa untuk My Mom.....
ala....malu la nak bagitau.....
hadiah biasa jer....
aku bukan kaya sangat pun.....haha~

so.....
this is my present to My Mom....



hadiah biasa jer.....
tak dak yang luar biasa...haha~
dah terasa nak bagi so aku bagi je la....
dah niat....
kena la bagi....hehe~

 -nak beli yang nie tak mampu...mahal sangat...haha-

dah la....
malu la cerita banyak-banyak...haha~
adi0s~

p/s: lepas nie Hari Bapa and Hari Guru pulak......!!!!!!!!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: