9 catS

1 comment
emmm....
just nak hilangkan bosan....
buat je la entry apa-apa yang patut...haha~
*kalau tak mau baca pun tak pa....

sekarang nie...
dekat rumah aku ada 9 ekor kucing....
banyak nya.....
sekarang 9 la....
esok lusa dah kurang kot....
nanti My Mom buang or mati ke mana tau....

jom kita berkenalan dengan kucing tersebut...haha~

1st = Nene
dia ada 5 ekor anak....
Sulong = Merah
2nd (kembar) = Klabu and MerahCik
*kucing memang la kembar sebab mak dia beranak skali banyak ekor...haha~
3rd (kembar jugak) = Bolat and Belang
*yang nie baru je lahir...dalam sebulan kot...

-1 happy family-

 So....
anak sulong Nene iaitu Merah pun dah beranak.....
kembar 3 = Comot, Lion and Oren....

-merah dan anak-anaknya-

then...
apa lagi layan pix kucing la...haha~

 -b0lat-

 -belang-

 -c0m0t-

 -li0n-

 -oren-

 -merah-

 -nene-

 -merahcik-

-klabu-

nie ada 1 lagi...
kucing dekat kedai Pak Manaf....
kucing bela la...
bukan kucing liaq....
just letak dekat kedai sebab banyak sangat dekat rumah....
My Mom tak larat nak jaga and bagi makan....



comel tak....??
tak dak nama lagi...
mak dia nama Kecik....
*sebab dulu mak dia kecik sekali sekarang dah besar pun panggil Kecik jugak...huhu~

p/s: My Mom yang bagi nama kucing-kucing tue sebab tue la nama besa ja...tak kan nak letak Becham and Ronaldo kot...hehe~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home