"b0lat"

1 comment
hye......
boleh tau ke aku nak story apa kali nie....
emmmm....
kalau baca tajuk je mesti tak paham kan....

okey....
kali nie aku nak story pasal my Bolat....
apa tue...???
anak kucing aku la.....
(aku punya ke kucing nie....??)
alah tolak tambah bahagi darab kira aku punya jugak la....
aka family aku punya....

comel giler.....
disebabkan nak mencari 'publisiti murahan' aku pun letak la picture dia dekat FB.....
ramai yang like....hahah~

so....
apa lagi...jom layan picture 'Bolat' la...
*nama Bolat tue Farid Manaf yang bagi...sebab dia bulat sangat kot...huhu~



 -penat giler kot nak suruh dia duduk diam-diam...memang kucing betul la asyik nak berlari je...huhu-






-kali nie tangkap picture Bolat and anak kucing yang lain tapi semua picture kabur...so letak picture Bolat je la-

apa macam....???
comel tak....??
cute giler.....haha~
jangan jeles.....


okey...nie ada 1 lagi....
kembar dia...hahah~
nama = no name....
tapi tak la comel macam bolet....
okey lah...bubui....adios

p/s : kalau la aku ada camera dslr....lagi banyak la picture kucing-kucing dekat rumah yang aku ambik...huhu~
tapi....ada orang kata kalau ambik picture kucing nanti kucing tue akan mati...betul ker...??
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 cOnteNgan:

PIKAH said...

BAGI AKU AH KUCING NIH.HAHAHAHA