Majlis Konvokesyen UiTM ke-57

1 comment

Alhamdulillah….
Tanggal 29/10/2011 konvo jugak aku akhirnya…..
Walaupun sampai kena repeat paper and buat supplementary paper….
Janji grad on time….


Lepas pun cukup-cukup makan ja….
Tak layak nak dapat Kelas Pertama aku nie…..
Sebab….
Belajar pun malas nak pointer tinggi-tinggi konon..haha

Sebelum majlis graduation yang rasmi kami aka Candystar dah bergambar telebih dulu…..
Jubah dah dapat….
So….
Time to take a picture la….
Takkan nak simpan je jubah tue and pakai time majlis jer….

 
 -Tree Boutique Hotel-

 -Stiker kereta-

 -Kad jemputan-


Kaki tak baik sangat lagi…
Tapi…
Nasib baik dah boleh berjalan….
Jalan je la macam kura-kura pun atas pentas tue…hehe

Walaupun time duduk dalam dewan (DATC) bosan gila….
Tapi….
Bila dah keluar tue memang best la….
Ramai giler dekat luar dewan…
Ye la…
Yang boleh masuk dalam dewan 2 orang waris jer….
Dekat luar je la kalau nak ramai pun….
Sempat la jumpa kawan-kawan dekat luar….
Budak-budak GPMS pun ada….


-With my parent-

Tapi…
Aku tak sempat nak jumpa ramai sangat pun….
Sebab….
Abah ajak balik hotel lepas tue….
Dah tak sanggup nak duduk dalam kesesakan manusia…haha

And…
Yang paling best….
Aku dapat 2 bunga untuk konvo nie….
1stdari my Candystar friend aka Ili….
2nddari my parent….
Dua-dua ada bear….
So….
Nanti bunga dah layu pun bear tetap ada lagi la…hehe



Kawan-kawan Candystar sorry tak dapat jumpa semua time konvo….
Semua busy dengan family masing-masing….hehe

p/s :Yat and Sab tunggu aku pos pix konvo korang ye…sekarang tak boleh nak merayau sangat lagi sebab kaki tak berapa baik lagi so nak pergi pos office pun susah…huhu
p/ss : kalau nak tengok pix yang lagi banyak kena tengok dekat fb la...sebab aku tak dak camera....haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 cOnteNgan:

Anonymous said...

sepatutnya, aku bagi bunga mati, msti x layu2 kn..hehehe..:-)