Aku dah bekerjaya….!!

1 comment

Yeay….aku dah bekerja akhirnya……
Anggur aku dah masak ranum dah..haha~
1hb aku dah start kerja….

Dekat mana…??
Liang & Co….dekat area Perai aka Pasific Megamall Penang….


Akaun, audit or tax….??
Yang aku tak nak tue la yang dapat….
So…
Apa lagi kalau bukan Audit…huhu

Job akaun pun aku ada dapat jugak…
Tapi….
Bila dipertimbangkan adv and dis for both…
Aku pilih audit nie je la…..

Memang dah rezeki aku bahagian audit kot…
Terima saja la….

1st day nothing much to do….
Just tengok-tengok contoh fail audit yang dah siap….
2nd day start belajar buat audit la….
Dah la aku nie tak pernah buat audit….
So….
Kena belajar dari mula balik la…huhu

So far….
Tempat kerja OK…
Pekerja and staff pun OK…
Tempat makan, tempat shopping semua dekat…haha

Tapi…
For this week….
Pak Manaf la yang kena ambik and hantar aku….
Sebab….
My motorbike ada dekat bengkel lagi….
And….
Kakiku pun sakit lagi…huhu

Lastly…..
Hopefully semuanya berjalan lancar….Amin
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home