New Korean Drama (",)

Leave a Comment
hye....hello....hai....
baca tajuk pun dah tau kan aku nak cerita pasal apa....
nie cerita korea terbaru yang aku baru lepas tengok....
tak tau la korang dah tengok ke belum....
sebab....
aku rasa cerita nie baru je keluar....

aku dah tengok sebab aku kan tak dak kerja....
so....
kerja aku cari cerita korea baru je la.....

1st drama is City Hunter.....
Pelakon : Lee Min Ho, Park Min Young etc
Episode : 20 (complete)
Sinopsis : Lee Min Ho dibesarkan oleh Pak Cik dia untuk membalas dendam atas kematian ayahnya



Pelakon : Jung Yong Hua, Park Shin Hye etc
Episode : 16 (complete)
Sinopsis : Percintaan antara dua pemain muzik yang berbeza (gitaris dan muzik tradisitional korea gayaguem)



3rd drama is Lie To Me...
Pelakon : Kang Ji Hwan, Yoon Eun Hye etc
Episode : 16 (complete)
Sinopsis : Yoon Eun Hye geram dengan kawan baik dia yang telah merampas cinta pertama dia dan akhirnya dia membuat satu pembohongan dengan mengatakan dia telah berkahwin


so...
nie lah cerita-cerita korea yang baru aku tengok.....
semua dah habis tengok kecuali Lie To Me....
ada lagi 3 episode till end....

yang paling banyak OST ialah Heartstring....
sebab....
dah cerita dia pasal budak muzik....
so...
banyak la music and song.....

p/s : sapa nak cerita korea nie bagitau la...kalau nak copy dari aku pun boleh...yang dekat je la....tapi kalau nak tengok online pun boleh....just enter address nie azdrama.net or www.epdrama.com ....
Selamat menonton
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: