m0st wanteD gradUated

3 comments
Pergh….
Lama gila aku tak update blog….
Mesti semua rindu kat aku kan…hahha~
(budget ramai la sangat yang nak baca blog aku nie)
Tak kisah la….ramai ke tak….
Yang penting aku tetap nak update sekarang nie….

1st….
Nak story pasal The Most Wanted Graduted…..
Apa benda pulak tue….
Program yang aku join la….
23/6/11 sampai 29/6/11
Tempat= level 12 menara SAAS
Dah habis lama dah pun….

Tapi….
Baru nak cerita…huhu~
Best giler….
Student participate +-40 orang…..

Trainer = 2 orang…..
1st trainer = Kak Intan….
2nd trainer = En Omar….

~with Wan n Amie~

Kitorang ada 6 group…..
Mad U (group aku la tue)
Dapur Malayu
Spider Net
1MSC
Fitness Hub
Endless Season


 


 

 Activity = secret….
(hahah~gila belagak tak nak cerita…baik tak payah buat entry…)
Tapi….
Yang aku nak story program nie memang best la….
Sebab bukan dengar ceramah jer….
Hari-hari ada activity….
Uji tahap creativity kitorang…


Confident level….
Team work….
Thinking outside the box….
Macam-macam la…..




Yang penting aku rasa memang tak rugi la pergi program nie…..
Dah la makan free…hostel pun free….haha~
(bukan free terus…tapi kena bayar RM10 je…berbaloi la tue….mana nak dapat dik oii…)


p/s:mad U…what..??mad U…w0w…flying upward for healty growth….
p/ss:you are the most wanted graduated…. (ala pix K.Intan tak dak pulak..huhu~)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 cOnteNgan:

NurIzza said...

fuyoooooo!!!!!!!!

..::sUTerA MaYa::.. said...

wah menarik..... emm owh budak part lain pun ade join ea? asal mira, qilah,sally, ngan yana tu x dpt dipisahkan?? mmg jodoh pjg btul..huhuh

haNna maNaf said...

izza : fuyoooo0o0o~
mid : bdk part6...diorg sj join jer...group pilih sndri mmg x mungkin bley dipishkn la...hahah