AnggUr & k0rea

Leave a Comment
Arghhhhhhh~
dah 2 minggu aku duduk rumah.....
hari-hari tanam anggur....

tapi....
tak berbuah pun...
ntah bila la nak berbuah...
minta-minta lepas raya nie berbuah and boleh dipetik la.....
hahhah~
sepanjang 2 minggu aku duduk rumah nie....
dah 2 drama korea aku tengok....
walaupun laptop aku dah rosak....
nasib baik adik aku punya laptop ada...hehe~

okey....
sekarang jom aku story sikit pasal cerita korea yang aku dah tengok....

1st = Personal Taste aka Personal Preference

best......
sebab ada Lee Min Ho....hahah~
sinopsis tengok wiki la ye~
dah lama nak tengok sebenarnya....
tapi asyik bisy jer...hahah~
(busy la sangat aku nie~)

2nd = Secret Garden 


nie pun best gak.....
walaupun ada part yang tak logik....
siap boleh tukar-tukar badan pulak....
tapi...
part sedih pun ada....huhu~
sinopsis tengok wiki gak la yee~

sekarang nie....
aku nak tengok 2 lagi cerita.....

Hero

 
and Playful Kiss...


p/s: doa-doa la bagi aku dapat kerja cepat...Pak Manaf asyik bising ja tiap-tiap hari...suruh aku mintak kerja...aku dah minta sebenarnya...tapi malas nak bagitau dia...tak kan semua benda aku buat nak kena bagitau kot...hehe~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: