FAR 6o0 ^^'

Leave a Comment
yeay.......
lagi 2 minggu kelas....
after that.....

no more class....
no more lectures......
no more exam.......
and....
no more Shah Alam.....huhu~

sedih la sangat....
padahalnya gembira tak terkata....haha~

sekarang nie musim assigment FAR 6o0....
 (untuk yang ambik intesesi je la....yang dah habis tue exclude la...)
so...
semua yang ambil intersesi tengah bertungkus lumus la.....
dah dekat due date baru nak buat.....
biasa la tue....
kalau buat awal sangat pelik pulak nanti...hehe~

ASSIGMENT FAR600 - CASE STUDY
SATYAM SCANDAL aka India's Enron
Due date ; 14/06/11
Percentage complete ; ........50%
(ok la tue....hehe~)



final exam....
insyallah 20/06/11....
(jadual exam tak keluar lagi...tapi ura-ura dengar memang 20hb la...)
tapi.....
revision aka study.....
not yet...huahuahua~

kena tunggu siap assigment dulu baru boleh study....
(kalau study la....)

then.....
22/06/11 will be back to Penang......weho0o0~
bila balik Penang nanti.....
tak tau la bila pulak nak turun Shah Alam.....
maybe susah sikit la....huhu~

tapi....
bila dah habis belajar kena la cari kerja.....
tak kan nak jadi biawak hidup kat rumah kot....
biar parents aku tanggung semua...haha~
(best gak tue kan...kalau anak orang kaya or Dato' tak pe la...huhu~)

TAPI.....
nak kerja apa?
kat mana?
bila nak start cari?
sempat ke nak dapat kerja sebelum raya?
raya nie dah boleh pegang duit sendiri ker?
argh.....
too many to think....
just ignore it.....

sekarang....
just focus FAR 6o0.....
focus...
focus....
fokus.....


so....
untuk fokus....
aku kena siapkan assignment aku yang tergendala.....
meaning that......
end for now......

p/s; seksanya hidup tanpa laptop and internet.....memang manusia zaman IT aku nie....rasa macam hilang nyawa ja....tapi...nak buat macam mana...bersabar je la....nanati balik rumah aku online selalu....huhu~
pix kredit to google....huahuahua~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: