sekilaS panDanG

Leave a Comment
hai semua.....
just nak update beberapa benda jer.....
sebab dah lama sangat tak online....
bukan tak nak online.....
tapi.....
laptop and broadband tak dak...huhu~

so....
isnin nie..... (16/05/11)
start la kelas intersesi.....
kawan-kawan aku yang lain semua dah dekat rumah.....
aku je yang tak habis-habis belajar lagi.....
(tak pe Hanna sebulan je pun....hehe~)

-aku kelas ACB 8C-

sekarang nie dalam dilema....
kelas time intersesi nie just pagi jer....
pukul 8.30am sampai 10.20am....
lepas tue tak dak apa dah nak buat.....
ingat nak kerja MPH macam semester5 hari tue....
tapi.....
tak pergi tanya lagi pun....
emmm.....adoyai.....

okey...
dah siap cerita pasal masa depan.....
sekarang kita flashback balik...haha~
time study week hari tue Atie (member matrik aku) ajak aku teman dia pergi PAS....
sebab ada rakaman Muzik-Muzik.....

so....
aku pun teman je la.....
(time study week pun sempat merayau.....adoyai...)
dah orang ajak...tak baik tolak...haha~
dia kena teman artis dekat tempat dia kerja.....

then.....
aku ternampak Heliza...haha~
(ternampak la konon-kononya....)
disebabkan aku nak sangat tunjuk dekat Syafiq aka Shark.....
so aku pun ambil la pix dengan dia.....
(niat dah salah kot...haha~)
tak kisah la....janji aku gembira....haha~

 -with Heliza-

kalau dah duduk belakang pentas tue nampak ramai la artis kan.....
so antaranya.....
Adam...Adi Mentor...Awi Rafael...Syahir....Nadia....
sapa lagi ek.....huhu~
ntah la...aku pun tak ingat....

-with Syahir-

ok...done cerita pasal artis-artis nie.....
now....time to sleep.....
tata semua....
wish me luck untuk intersesi...huhu~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: