InterseSI

Leave a Comment
hye all....
dah lama ker aku tak update blog.....??
ntah....
aku sendiri pun tak ingat....
bila internet and laptop dah tak dak nie gian la pulak nak menaip.....

apa story terbaru ek...??
shortcos aka intersesi dah start seminggu dah....
tapi....
kelas aku baru sekali jer.....
baru 2 jam aku duduk dalam kelas....
baru 2 jam aku jumpa lecture aku.....
baru 2 jam aku jejak kaki dekat menara SAAS....
(wah...rindu la pulak menara..hehe~)

so....
minggu nie start 1st class....
PRESENTATION.....
1st group.....
and....
alhamdulillah.....
semua berjalan lancar.....
nasib baik kena present macam biasa jer.....
kalau kelas A and B....
kena buat ala-ala lakonan kot....
dah macam present MAF680 pulak...
(dah lecture MAF680 yang ajar..mesti lah present pun macam MAF680...haha~)

then...
minggu nie setiap hari kelas 6 jam....!!!
entah hidup ke tak aku lepas nie....
sepatutnya 2 jam je sehari.....
kenapa 6 jam..??
sebab Puan nak ganti kelas minggu lepas and minggu depan....
so....
minggu nie = 2 jam....
minggu lepas = 2 jam....
minggu depan = 2 jam.....
kan dah jadi 6 jam sehari....!!!!


so....
secara ringkasnya....
23/05/11 - 27/05/11 = kelas 6 jam sehari.....
30/05/11 = Test 1
31/05/11 - 12/06/11 = cuti sekolah = cuti untuk kelas C
13/06/11 - 17/06/11 = kelas 2/4 jam sehari
(sebab aku tak sure lagi...tapi rasa macam 4 jam jer....huhu~)
21/06/11 - 23/06/11 = final exam intersesi.....


memang cantik giler rrr jadual intersesi aku kali nie....
(walaupun sebenarnya aku tak pernah ambil intersesi pun...haha~)

then....
dah habis final habis la kisah hidup aku sebagai student.....
kena cari kerja la pulak.....huhu~

plan untuk kerja....????
*thinking-thinking*


nak kerja Shah Alam ke Penang....??

nak minta kerja tetap terus ke mintak je kerja apa-apa pun....??

ke nak tolong Pak Manaf je kat kedai dia...??

or tolong My Mom jual kuih raya ker....??

ataupun nak lebih mencabar boleh try tanam anggur je kt rumah....??



tak kisah la apa pun....
tengok je mana yang ditakdirkan...hehe~
apa-apa pun moga aku berjaya menempuh FAR600 nie.....
last paper kot....
(walaupun orang lain dah habis dah...siap dah kerja dah...huhu~)

p/s : entry tak de pix sebab.....ntah...malas nak upload kot....or sebab guna laptop org lain so malas nak g ambik external hardisk....teka je la apa-apa pun...haha~
tengah pikir nak balik ke tak cuti sekolah nanti sebab tak dak kelas...kalau balik confirm 2 minggu....tapi...nanti nak kena datang balik 2 minggu belajar and final...lepas tue balik semula....ARGH....!!!!! tak tau macam mana.....!!!!
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: