Pre Graduation Night April 2011

2 comments
hello semua.....
dah lama nak buat entry pasal malam dinner nie...
tapi...
laptop and broadband menjadi penghalang...

so....
bila laptop tak de macam mana nak upload pix...
betul tak...??

thanks to K.Long sebab bagi pinjam laptop....
w/pun dia tak tau aku nak guna untuk apa....
so....
apa lagi.....
ce cite ce cite......

9hb April 2011...
3.00pm...
kitorang gerak dari Shah Alam ke Putrajaya.....
aku, wan, amy, pkah, fizah and yat....
k.long and ili dah gerak pagi tue....
sebab....
diorang AJK Hadiah...so kena pergi awal...
aku...??
AJK gak..tp...
lambat sikit la....sebab.....
tunggu fizah habis test dulu......

so....
sesampai je kitorang dekat Putrajaya....
bukan pergi PICC terus.....
singgah dekat 'R&R' dulu la...haha~
"Palm Garden Hotel and Resort IOI"
(aku tak ingat nama hotel tue sebenarnya..haha~)


then...
gerak pergi PICC....
tolong apa-apa yang patut kejap.....
letak goodies bag dekat meja....
ikat majalah MENARA.....
(aku antara AJK yg buat majalah.....cantik tak cantik layan je la ye...)

dalam pukul6 kitorang gerak balik hotel.....
nak bersiap-siap la pulak....
nak pergi dinner la katakan...

lepas maghrib kitorang gerak pergi....
nasib baik sampai sebelum majlis start....
kalau tak kena tunggu luar dulu la....huhu~






the most important one....
the menu...


then....
lebih kurang 1.00am baru majlis habis.....



tapi....
'pictures time' tak habis lagi....
sambung tepi-tepi jalan on the way balik hotel.....
dekat hotel lagi la tak boleh blah....haha~




then....
next morning.....
10 April 2011....
bertolak pulang ke Shah Alam.....

tapi...
sebelum tue...
pictures times lagi la...haha~




ops...
lupa plak.....
semua pakaian aku ditaja oleh orang-orang tertentu.....


selendang : Yat (lepas nie aku tak pakai dah kot selendang...baru pakai berapa jam pun macam nak tercabut je selendang tue aku rasa...huhu~)
baju : Ili (thanks ili bagi pinjam baju...kalau tak aku memang nak pakai baju kurung aku jer....)
kasut : recycle kasut interview semester 6 (nasib baik kakiku tak membesar...kalau kasut lain aku pakai tak tau la macam mana jadi nya...kasut biasa pun rasa mnak kaki ayam macam Elyana je kat PICC tue..huhu~)



p/s : pictures credit to amy, pikah and wan.....
then kalau nak tengok lebih-lebih pasal Majalah and Team Majalah aka IMP boleh la lawat blog Shark.....sbb dia satu group dengan aku...
thanks sooo mch to ili cos carikan tempat tidur and yang penting ili belanja...weee~
nak buat entry pasal majalah and lain-lain tak boleh...sebab pictures semua dalam laptop yang tak boleh ON tue...huhu~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 cOnteNgan:

NurIzza said...

fuyoo. ko nyer blog ker.. aper ar aku nie.. jd follower tak tgk saper tuan tanah nyer.. huhuh.. cantek ko mlm tue hana.. len sikit ar dari biase.. ahhaha..

slUmBer gUrlz said...

izza...haha~aku x ska buh pix aku sorg2...sbb 2 ko x tau spa tuan tanah kot..heheh~
lain pada biasa...??byk makna 2...haha~