dari lapt0p ke ext hardisk

Leave a Comment
okey~
sudah terbukti yang laptop aku memang tak boleh guna....
ingatkan masalah wayer jer....
tak touching ker....
rupa-rupanya.....
aku pun tak tau masalah sebenarnya....haha~

-my lovely laptop...huhu~

pergi kedai dengan Pak Manaf hari tue....
(kena bawak Pak Manaf la baru tak kena keluar duit sendiri...hehe)
orang yang dekat kedai tue pun tak sure rosak dekat mana....
dia kata maybe motherboard....
maybe skrin.....
kalo motherboard dah 300++
skrin plak dekat 500 dia cakap.....
so.....

untuk menjimatkan duit Pak Manaf.....
(anak mithali katakan...haha)
keluarkan hardisk laptop aku je la......
bubuh casing.....
jadi la external hardisk sekarang...haha~

-segala-galanya tersimpan di dalam nie...hehe-

okey la tue.....
daripada hilang terus semua data dalam laptop tue....
lebih baik ada hardisk kan.....
kos untuk casing RM50.....
daripada habis beratus-ratus kan....?


dulu nak sangat beli laptop baru....
sekarang memang wajib beli laptop baru dah kot....
bila....???
tak tau lagi....
bila dah kerja la kot....huhuh~

doa-doa la semoga aku boleh beli laptop baru...heheh~
so....
dah tak dak laptop.....
boleh la focus untuk final kan...hehe~
(gud luck la hana oi...)

apa-apa pun....
lastly....
GUD LUCK untuk semua yang nak menghadapi final.....
especially.....
budak-budak CANDYSTAR.....
budak-budak KELAS N....
and semua students AC220 NT/2011 UiTM.....




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: