2 m0re week t0 g0 then.....

2 comments
just finishing my 2nd test.....
sempat jugak la jadi tak betul 2 3 hari.....
nasib baik la test saja.....
kalau final memang mampus dah aku nie.....
 
mana tak nya....
jumaat malam = AUD610
sabtu tengahari = MAF635
ahad pagi = MAF640 + FAR450
hujung minggu nie penuh dengan test....
so....
another week without weekend.....
next week...??
ingatkan tak dak apa-apa.....
rupa-rupanya.....
aku : hujung minggu nie tak dak apa-apa la kot ek...?? boleh la rasa hujung minggu...
k.long : sabtu nie 9hb kan.....
aku : haah....
(sambil dalam otak tengah kira-kira hari....khamis kena hantar report AUD610 so 7hb...jumaat 8hb....then sabtu 9hb la.....)
aku : kenapa dengan 9hb k.long...ada apa-apa ker...??
k.long : dinner la hana oi.....
aku : ha...??
(what...??ujung minggu nie dah dinner ker......memang kena pakai baju kurung biasa je la pergi dinner part8 nanti....huhu~)
aku : cepatnya...minggu nie dah dinner...huhu~

-Bachelor of Accountancy Pre Graduation Night April 2011-
Putrajaya International Convention Center
Tema : Black Ties Affair


moral of d story.....hidup sebagai student part8 memang tak best (untuk batch aku jer) sebab batch-batch lepas semua kata semester last relax....relax la sangat....sampai aku tak sedar dah tinggal 2 minggu je lagi untuk kuliah....
then.....
FINAL EXAM..!!!!!
 
 

p/s : w/pun laptop and broadband sendiri tak dak...tapi tetap nak update..haha~
kredit untuk laptop and broadband celcom Yat....tQ yat...hehe~
p/ss : preparation for dinner part8 - baju (x), kasut (x), tudung (x), emosi (x), fizikal (x), etc (x)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 cOnteNgan:

SHaRKFiQ SSM said...
This comment has been removed by the author.
SHaRKFiQ SSM said...

Finally, today is the day~