siBliNgSs~

Leave a Comment
semalam aku rasa rindu sangat dekat family aku....
so....
entry kali nie aku nak cerita pasal adik-adik aku...weeee~
 (tak pasal-pasal nak cerita pasal family pulak...adoi..!!!)
bukan apa....
tetiba terfikir yang semua anak-anak Pak Manaf tak de dekat rumah sekarang....
maknanya.....
semua merantau....
kesian dekat Pak Manaf and isteri...huhu~
berdua je dekat rumah....
tapi tak pe....
nanti cuti sekolah 2 orang anak akan pulang....
(anak yang kecik-kecik je la...yang besaq-besaq semua jauh...huhu~)

so....
biar aku cerita sikit pasal my siblings....
(ce cite ce cite..haha~)

1st.... (aku)
last year dekat UiTM Shah Alam....
(dah dekat 4 tahun dah rupanya aku dekat sini...lama tue...)

 
2nd.... (hani)
dah tahun ke3 dekat IPIK Cheras....
(aku rasa la...lambat lagi dia nak habis...lagi 2 tahun setengah kot...)


  3rd.... (farid)
1st year dekat UTM Skudai....
(so lagi 3 tahun la...sebab kos dia pun 4 tahun sama dengan aku...)


4th.... (fazlie@ali)
Tingkatan 2 dekat SMK Serdang....
kena stay dekat hostel sebab ambik Arab...
(semua yang duduk hostel kelas dia la...)


5th.... d last.... (hasliza@eija)
Tingkatan 1 dekat SMK Tun Syed Sheh Barakbah...
Si Eija nie aku tak tau sebab apa nak sangat duduk asrama....
sampai Pak Manaf kena mintak tukaq sekolah....
sebelum nie sekolah dekat dengan rumah aku jer....
so....
tak duduk rumah la...
(lagipun sekolah tue mana ada asrama..haha~)


ntah apa la yang aku mengarut dalam entry nie...
dah la sikit-sikit kan....
apa-apa pun kepada yang 'terbaca' tue thanks la...haha~

p/s : tadi masa lunch hour sempat pergi Karnival Jom Daftar dekat parking lot DSB (Dewan Sri Budiman)....member sekolah ajak pergi so aku pun pergi je la...sempat la nampak Imran Ajmain, Fara Deeba and Fazley....tengok je la..hahha~
Hujung minggu nie ada program Karnival Bijak Wang....semua student yang ambik subjek AUD571 wajib pergi....adoi....!!! tapi nanti kalau ada aktiviti best yang berlaku aku cerita..haha~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: