rambUt sama itam, hatI lain2

Leave a Comment
Pergh...!!!!
dah bersarang kot blog aku nie....
bukan tak nak update and tak dak story....
terlampau banyak story sampai tak ter'update'...hahah~
kebetulan hari nie baru lepas test.....
macam mana dengan test...???
tak payah tanya la...sendiri tau jawapan la...huhu~
3 hari berturut-turut kot test...
nasib baik bukan semua subjek menghafal...
kalau tak boleh jadi gila gak la aku nie....
ops...lupa pulak tujuan asal.....
BIG THINGS happen today...huhu~
bukan ada orang meminang pun....
tapi....
masalah 'rumah-tangga'...
 (sila abaikan perkataan tangga yer..haha~)

ada budak rumah aku nie....
baru je masuk bulan 10 tahun lepas....
tetiba minggu lepas msg housemate aku cakap yang dia nak keluar....
okey fine....
lepas tue tadi sibuk calling mintak duit deposit....
masalahnya bukan dia yang cakap sendiri....
suruh member dia pulak yang cakap....
apasal Cik Kak....takut ker...??

apa ingat kami cap duit ker....
duit tue boleh petik dari pokok jer.....
main mintak-mintak pulak....
dah la nak keluar pun baru bagitau....
pas tue sibuk nak duit deposit dia balik....
aku pun tak hadap la nak makan duit deposit dia tue....
masalahnya mana la aku ada duit nak bagi....
duduk baru 3 4 bulan lepas tue nak keluar....

bilik dia tue sapa nak ganti....
nak biar kosong macam tue jer....
pas tue kitorang yang lain-lain nie jadi 'budak bodoh' tolong bayar tuk bilik tue skali....
memang la tak dak hitam putih kata suruh cari orang lain ganti....
tapi...
paham-paham la Cik Kak hoi.....

meh sini nak tanya balik apa function deposit....
untuk cover kalau-kalau 'ko' lari la Cik Kak hoi....
kalau dah tetiba keluar macam tue jer.....
pas tue terhegeh-hegeh mintak duit deposit pulak....
memang tak tau malu betul la....
aku pun tak ingin duit deposit 'ko' tue masuk dalam perut ak....



so now settle it yourself.....
tak dak masa aku nak memikir masalah nie....

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: