pUlaU amaN aGain....!!!!

2 comments
Selamat Tahun Baru Cina......
tak terlambat lagi kan....??

so...
disebabkan Abah cuti Tahun Baru Cina....
kami 1 famili telah merancang untuk ke.....
PULAU AMAN.....again...??
-03 February 2011-

hari tue pergi kejap jer.....
2 jam je kot....
kali nie....
lepas geram katakan.....
pukul 9 pagi dah sampai sana.....

~sesi mengangkut barang~

~the map...harap maaf...tangan sapa tah menganggu tue~

bila dah sampai sana...
aktiviti pertama....
snap a pictures....haha~

~us~

then....
cari tempat untuk berehat...
penat jalan kot....
sebab....
kitorang pergi tempat yang kitorang tak pernah pergi lagi....
so...
agak jauh sikit la.....
atas sikit pada Telaga Emas....

~dah dapat tempat yg sesuai so sesi mengemas la plak~

~sarapan jap selepas penat berjalan~

~bbQ time~

 siap berkemas......
perut lapar....makan la.....
then....
abah, ali and farid pergi la memancing....
dekat area atas lagi....
tapi.....
tak sampai 15 minit dah balik.....
tolong kitorang cari 'remis' pulak....
seronok cari kot....
kalau dah setiap kali korek ada 3 4 ekor macam mana tak best....
jadi ketagih kot..haha~

~lunch~

 ~korek jangan tak korek~

~bila budak kecik yang mencari 'remis'..jumpa ke..?~

~cari 'remis' ke buat date tue...?~

bila dah penat mencari.....
masa untuk mandi manda la pulak....weee~

~dah kenyang mandi laut la pulak~

~walaupun dah bawa makanan tetap nak makan dakat kedai jugak..hehe~

~them...my beloved...my family~

~pulang sudah~

  ~hasil kutipan~

and lastly....
dalam pukul 4 lebih kitorang balik.....
happy ending...haha~

p/s : berseronok dirumah....bergembira di rumah....release tension....tp...kerja aka assigment tak siap langsung...design untuk majalah dinner pun tak siap lagi....nasib baik logo untuk dinner and group dah siap..kalau tak lagi bertambah kerja aku...tunggu balik S Alam baru nak buat....sekarang dekat Cheras....tadi aku balik KL dengan adik aku...sampai pun dah dekat maghrib so tak jadi balik S Alam terus...
(aku nak buat entry pasal logo dinner and group yang aku buat tapi...nak tunggu diorang decide logo mana nak guna dulu...hehe~)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 cOnteNgan:

SHaRKFiQ SSM said...

uit.. best ka pulau aman tu??
ak pn xpenah p sna~ hehe

slUmBer gUrlz said...

uit..best la...
kalo nk p memancing or brkelah best la...
bley cari remis...mndi laut....
try la p...dkt ngan stadium batu kawan...