sG c0ngkak, d Dataran 'n' smk pUncak alaM (part 3)

Leave a Comment
last part untuk minggu yang buzy....
so....
hari sabtu....
22/01/11.....
ke SMK Puncak Alam....
for....
Program Tunas Pintar.....
budak Part 8 punya program....
aku ikut jer....hahaha~

so...
pagi-pagi kitorang bertolak dalam pukul 8 la....
sampai lebih kurang pukul 9....
dengar ceramah dulu....
sampai tengahari....

sebab....
aktiviti yang kitorang conduct start tengahari...

macam biasa....
LDK....
aku jadi fasi dgn Aisyah....
(kenal gitu-gitu jer pun....huhu~macam mana aku nie..satu fac pun tak kenal sangat)

 ~d arrival~


 ~d fasi~

 ~menanti ketibaan yang lain untuk bertolak ke SMK Puncak Alam~

tapi....
sebelum tu...
buat chicken dance dulu.....

then.....
baru aktiviti dalam kumpulan....
kalau dah dalam kumpulan tu...
mesti la ada Ice Breaking....
kenal-kenalan dulu....
(Nora, Nisa, Is, Rumaiza, Eka, Faris, Naqib and Amar)






~its my Group~

next....
nama group... "The Twist"
buat Tagline kumpulan....
and....
aktiviti "Headline"....
(tulis muka depan s/khabar pasal kejayaan masa depan....)
tak payah story banyak-banyak la....
boring kot....

then....
its time to eat....
makan free kot....
tak kan tak nak kot....hehe~

lepas Zohor....
main Goreng Pisang....
alah yang sambung-sambung perkataan tue....
lagu dia macam nie...
'Goreng Pisang...Goreng Pisang...Goreng Pisang sekarang...Pisang apa..Pisang apa...Pisang apa sekarang....'
lepas tue group lain sambung la....
'Pisang Emas...Pisang Emas...Pisang Emas sekarang...Emas apa...Emas apa...Emas apa sekarang...'
sambung and sambung sampai tak tersambung..hehe~

lepas tue....
melukis lagi...
(budak akaun memang suka melukis kot...huhu~)
aktiviti 'Who Am I'...
lukis muka sendiri guna tangan yang kita yang kita tak guna untuk buat kerja....
so...
memang tak cantik la kan sepatutnya....

tapi....
budak-budak group aku memang pandai lukis kot....
guna tangan mana pun memang cantik la....
macam tak de beza je aku rasa....huh~

then...
dah petang...
main sukaneka la....
'Belanda Minta Tanah' and 'Getah + Straw'...
nak kena terang jugak ker...
tak payah la....haha~

lebih kurang pukul 5....
kitorang balik....
tamat sudah....huh~

sedih...gembira...seronok...
hope to meet u guys again...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: