im h0me

Leave a Comment
nothing to say.....
just boring aka bosan tiba-tiba....
(selama nie tak pernah bosan ker....hahah~)

sekarang aku dekat rumah....
menghabiskan cuti semester....
ye la...kena la cuti....
tak kan 24/7 nak study saja kot....

aku sampai penang 2hb Dec lepas....
praktikal habis 30 Nov....
cepat juga la kan...hehe~
 

bila dok S Alam rasa nak balik rumah....
tapi....
bila dah ada dekat rumah tak tau nak buat apa....
walaupun macam-macam jugak la aku buat dekat rumah nie....

bolah dikatakan macam-macam la...
sebab...
aku bukan duduk rumah goyang kaki depan tv pun....

pukul 9/10am aku pergi kedai abah....
tolong sikit-sikit....
setakat mana yang mampu la....
lebih baik aku pergi kedai daripada duduk rumah...
sebab...
kalau duduk rumah lagi berganda tahap keboringan aku....

okey....
pasal kedai ayah aku....
kalau tak nama kedai tue SUTERA RINGKAS ENT....
tapi....
aku rasa dah tuka sekarang....
(boleh pulak main rasa-rasa....teruk betul...)
WAWASAN PERTIWI ENT kot....
ntah la...haha~

nak kena story pasal kedai abah ker...???
next time la...
sebab....
tak best la kalau story tak de pix kan...hehe~
(sebab aku tak pernah ambil pix kedai ayah aku pun...haha~)

emmm....
dah tak tau nak story apa...
nanti kalau ada story best and baru aku update ek....
(plus kalau aku bosan melampau..haha~)
adi0s

p/s : sorry entry ntah apa-apa...sebab boring sgt...sampai otak tepu plus karat...kalau dah terbaca sampai habis tue tQ je la...hahah~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: