weStern fo0D

Leave a Comment
harap maaf la....
kali nie entry pasal makanan lagi....
sebab.....
aku suka makan.....haha~
ada ke org tak suka makan...???
tak de lah....
sebenarnya......
sejak akhir-akhir nie rajin pula housemates aku nak memasak....

kenapa tetiba masak western food....??
jeng jeng jeng.....
biasa la....
aku nie kan suka ja ckp lepas.....
so dok main-main tukar status YM la....
alih-alih.....
si Tiyah nie buat betul western food....
so.....
dinner kitorang satu rumah ada lah western food la...
chicken chop plus salad campur....

~bahan-bahan yg diperlukan utk membuat salad...aku ler tukang potong aka cincang benda-benda nie~

 ~makanan yg telah siap terhidang diatas meja...tunggu utk di NGAP jer....~

 ~aku tlg mengoreng jer.....nk resepi kuah chicken chop kena contact Tiyah la...haha~

~ada gaya pro tak....haha..aku tlg potong buah-buah nie....yg letak mayonis and bahan-bahan lain Tiyah la....siapa lagi...hehe~

kekenyangan....
macam ular sawa dah rupanya....

tapi.....
org kata kalau dah org kampung tu org kampung la jugak....
pagi nie perut aku memulas2....
adakah sbb tak mkn nasi...???
ke sbb aku org kampung yg tak reti makan western-western nie...???

so....
kesimpulannya.....
jangan la dok teringin nak jadi Minah Salleh kalo diri sendiri tue dah Minah Kampung....
argh !!!!!!

p/s : perut aku masih sakit time aku post entry nie....huhuh~
 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: