~sG teKaLa~

Leave a Comment
sebenarnya malas gila nak menaip...
tp.....
update juga la...tkut nnt bersawang pula blog aku nie....
kalau baca tajuk pun dah tau ak nak story pasal apa kan...

Date : 31 Oktober 2010
Time : 8.00am - 1.00pm
Location : Sg Tekala....

Sebenarnya program nie tak de dlm plan aku pun....
sebab....
aku just join aktiviti nie last minute...
Yat tanya aku ada plan tak hari Ahad...
sebab....
kereta utk pergi sana ada kosong lagi....
sebenarnya plan nie just utk budak2 office Yat jer...
tapi...
ada yang cancel last minute...
so dia ajak la aku and Tyah...

Lastly yang pergi berlapan....
Dua biji kereta....

-posing jap kat depan pintu Sg Gabai-

dah nama pun pergi sungai ofcos la pergi mandi manda kan...
lepas makan mandi...
lepas mandi makan...
lepas makan mandi...
lepas mandi makan....


 -susah betul nak cari pix yg ada semua sbb sorg mesti jd photographer...hehe-

itu je la yang diulang.....
then dekat pkul 1.00pm kitorang pun bertolak balik ke S Alam....
Bye bye Sg Tekala....




p/s : lupa pula...Jannah pun ada sekali tp dia dtg lmbt sikit...so disebabkan kemalasan aku melampau aku letak 3 pix je....masa balik dalam kereta aku tido jer...mula2 ingat tak nak tido tapi mata nie pedih giler....and bila dah sampi rumah pun sama saja...aku sambung tido jugak...bangun2 dah pkul 6...haha~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: