SA - Cheras - Ttwngsa - D'sara - SA

Leave a Comment
argh!!!!
s0 tireD...
hujung minggu nie la aku rasa paling penat giler...
x percaya..??
jom tengok tentatif weekend aku...haha~

Jumaat (15/10/10)
5:30pm - balik keje...
6:30pm - bertolak ke KL untuk jumpa my Sis...
8:00pm - sampai dekat Pasar Seni tp....bateri hp dah x de...wawa~
dah la aku bukan selalu datang Pasar Seni..pas tu sampai malam pulak...mmg terkapai2 giler...dengan slumber aku jalan jer...nasib baik ada public phone yg masih boleh guna (time mcm nie je la yg nk guna public phone nya...hahah~) 
and nasib baik aku ingat number phone adik aku...kalo tak mmg sesat sorang2 la aku dekat situ...huhu~
 
-w/pun public phone kt Msia tak cantik nasib baik ada yg boleh guna-


9:00pm - selamat jumpa adik aku and pakcik Adhwa...haha~(adwa kalau hg bc aku mintak maap la)
9:30pm - tiba kat Times Square...for the first time..aku rasa la...
then makan dekat McD...lepas tu pergi main bowling pula...and lastly midnight movie 'The Buried'...

-kitorang mkn black papper spicy chicken mcdeluxe-

-untuk the beginer kira okey la aku main..1st set 76point and 2nd set 72point-

-cerita yg paling save budget..pelakon seorang..lokasi dalam keranda..accessories lighter, hp, torchlight-


1:30am - baru sampai rumah adik aku dekat Cheras and dapat berehat...

Sabtu (16/10/10)
10:00am - bertolak ke Masjid Jamek untuk jumpa my old friend aka matrik friend...
11:00am - jumpa dengan Zahra and Atie..tapi Atie kena pergi kerja..so aku and Zahra je la jalan2...
11:30am - sampai dekat Times Square for the 2nd time...haha~makan2 and shopping2..huhu~
4:00pm - jumpa Amni and makan Secret Recipes...Amni belanja...yey!!

-kek secret recepi yg amni belanja-
 

-bear for bezday Sara Pkah..epiey bezday-

-headphone yg trbeli sbb murah..haha~2=RM30-

6:30pm - bertolak balik e rumah Atie @Ttwangsa and berehat...
penat kot jalan nonstop...huhu~


Ahad (17/10/10)
10:30am - keluar dari rumah Atie together with Atie and Zahra menuju ke MidValley...
11:30am - sampai dekat MidValley and jumpa Pikah...
12:00pm - tengok wayang...'The Switch'...
2:00pm - its lunch time...
4:00pm - hantar Atie and Zahra balik...perjalanan belum tamat..haha~
5:45pm - sampai dekat rumah Amie...Happy Bezday Mirul...
8:00pm - im back to Shah Alam...hope will enjoy it again...

-cerita yg terpaksa dilayan sebab dah x de cerita lain nak tgk tp nasib baik best juga-
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: