keRaGuaN

Leave a Comment
tak de apa2 yg aku nk coret sebenarnya...
just terpikirkan sesuatu...

bukankah sepatutnya aku bersifat terbuka dkt blog aku sendiri??
ye la...maksudnya...
sukahati aku la kan nak tulis apa...
nak kutuk siapa...
nak marah siapa....
anything la...
sebab nie kan blog aku....

tapi....
aku rasa macam takut pula kadang2 nak tulis ikut suka hati aku...

sebab??
sebab aku takut ada orang terasa dengan post2 aku...

patutkah aku rasa macam tue...
sbb aku pun ada hati and perasaan...
so aku tau org lain pun ada hati and perasaan...
nanti tak pasal2 terasa dengan madah2 aku susah pulak...

tapi....
kadang2 aku fikir...

kenapa aku patut risau pasal perasaan orang lain...??
ini kan blog aku
so suka hati aku la nak tulis
or taip
or kata apa2 pun...

kalau yg membaca terasa...??
nasiblah kan...
nak buat macam mn...
siapa suruh baca blog aku...
kalau tak mau terasa tak payah baca...

kalau nak baca juga...??
kalau terasa aku tak tanggung coz bukan salah aku....
nie blog aku...umpama diari aku...so sukati aku la nak tulis apa...

so konklusinya....
kalau marah just show it....
kalau gembira just share it...
kalau sedih just tell about it....
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: