.:sh0ppiNg raYa:.

Leave a Comment
Firstly aku dah settle shopping raya....
but....duit dah tak dak langsung...just harapkan raya nie dpt duit sikit la...
just utk tampung hidup aku sampai habis sem...huhuhu~

Semalam (04092010) lebih kurang pukul 11.00am pkah n wan sampai s alam...
so kitorang g jln2 kt Plaza Masalam aka Plaza Shah Alam...
disebabkan tersalah masuk kedai, secara automatik ada sepasang baju kurung yang aku berkenan...
and secara tak langsung aku terbeli baju tue...wawaw~
dah la agak mahal gak la harga dia...
p/s:kalau RM100 kira mahal la kan...

baju raya ayah aku...beli dekat PKNS je...

Then after sembahyang Zohor kitorang pergi Masjid Jamek pulak...
(w/pun tau situ ramai orang nak jugak pergi sana)
tapi nasib baik dekat Masjid Jamek tak de benda yang aku berkenan...
so selamat la duit aku..heheh~

Then kitorang buka puasa dekat Restoran Dulang...
area-area Masjid Jamek tu jugak la...
makanan kitorang boleh dikatakan normal la....
nasi plus lauk saja...tp....
bab air yang abnormal sikit...
dah la dah order air sorang segelas 
(ada gak la yg 2 gelas...hehe~)
pas tu boleh order lagi 1 jug air...
and yang tak x tahannya....habis pulak air 2...
tak tinggal setitik pun...hahaha~

Then pas tu kitorsng bertolak ke Selayang pulak...
nak pergi rumah wan jap...
sembahyang plus rehat2 jap...
then dalam pukul 10pm baru balik rumah dekat s alam...


Hari ni pulak lagi hebat shopping aku...
walaupun shopping dekat PAS aka Plaza Alam Sentral ja...
tp aku dah beli sebijik hp baru...
baju adik2 aku tak kisah la...sebab aku dah niat nak beli...
tapi yg hp tu...mmg ada niat jugak sbnrnya...sbb hp lama bateri dia problem la...
so aku dah tukar dari SE C902 ke SE S312...
walaupun downgrade tak kisah la...janji bateri jgn problem sudah...
kena tambah RM65 je...kira OK la kan...tak sampai RM100 pun..heheh~

bertukar dari SE C902(kanan) ke SE S312(kiri)

So aku rasa setakat tu je kot perbelanjaan raya aku untuk tahun nie...
minta-minta dah tak belanja dah lepas ni...amin...
p/s:mak aku dapat tudung sehelai...baju raya aku tak payah tengok la...malu..hahah~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: