hate U...

Leave a Comment
sebenarnya tak de apa sgt ak nk tulis...

just tetiba rasa rindu kt blog aku nie...
and then aku terpikir sesuatu...

salah tak kalau kita tak suka kat seseorang tanpa sebab...
walaupun dia baik tapi disebabkan persepsi pertama aku kat dia dah KO so automatik la aku x suka kat dia....

boleh ke???

sebab aku rasa sifat aku memang semulajadi macam tu...
walaupun aku tak kenal langsung orang tu tapi kalau dah 1st perseption aku kat dia  dah tak suka so sorry la ...

mmang susah la aku nk suka dengan dia walaupun orang baik cam mn pun...
tp masalahnya...
kalo aku dah suka kat seseorang and then dia buat kat aku apa pun mesti aku susah nak benci and marah kat dia...

aku rasa benda nie semua tak patut tapi macam mana aku nak buang sifat aku nie...
orang putih pun ada cakap "Dont judge a books by its cover"

tapi apa yang aku boleh buat...just keep trying to like them...
tapi seteruk-teruk aku tak suka kat orang pun aku just tak cakap je kot...
so tak de la teruk sangatkan??

apa-apa pun
aku harap tak de la orang lain yang perangai macam aku sebab tak baik kan tak pasal-pasal tak suka kt orang yang kita tak kenal...
so thats allll.....

adios..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: