saBtU~~

Leave a Comment

Argh....
Tak ada apa pun sebenarnya aku nak tulis...
Just rasa penat sangat hari nie...
Penat berjalan...hahah~
Asalnya pagi tadi aku ingat nak kemas dapur umah aku yg dah agak berselerak...tp...
ter'cancel' plak...
sebab cik Amy ajak aku g PAS aka Plaza Alam Sentral...
so aku pun temankn lah dia...dia nak bli number keypad...
senang nak key-in number...

then...
kul4 aku, Yat n Pkah bertolak ke umah Ili...
nak pegi kenduri umah dia...
parent dia baru balik umrah so diorang buat kenduri sikit 
(sikit ke..macam besar je..huhu~)
then pas dah makan kitorang pun blah la dari umah ili...
blah tak bermakna balik umah...heheh~
tapi nak blah pun dpt la buah tgn dulu...
nah ambik engkau..nasi ambang sorang sebungkus + kuih 2 packet etc...
bila masa la nak mkn mknn tu...perut dah penuh kot...huhu~

tapi... 
masa balik kitorang singgah JJ dulu...
window shopping...aku je yg window shopping...
Yat n Pkah bukan setakat window dah...dah door shopping dah kot..heheh~
then..kul10 baru abis shopping...sementara nak smpai umah kul11 jugak la...
makann yg Ili bagi hye hye bye bye je la...nak buat mcm mn...
tak dapat nak tolong...
after that melekat la aku kt depan laptop nie menaip..hahah~
apa2 pun tak kisah la...mata aku dah tak bley bukak nie...
tata titi tutu...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: