gooGle 0h g0ogle~~

1 comment
Sebenarnya x de apa sangat pun aku nk bgtau korang...just aku teruja dengan google semalam...huhuh~aku tak tau la kalo ak orang terakhit dalam dunia nie yg tau pasal kehebatan google...al-kisahnya macam nie...
Semalam aku tengah chatting dengan member aku kt ym..tp dia foreigner la..dia jumpa blog aku nie...pas 2 dia tanya aku apa maksud 'pasanganku'...ak pun gtau je la 'my patner'...lebih kurang la tu kan...pas tu aku pelik la sebab dia kan foreigner tapi paham pulak apa aku tulis kat blog aku kecuali perkataan 'pasanganku' tu je la...aku tanya la dia cam mana dia translate page aku..mesti susahkan..pastu dengan selumber dia bagitau senang je...aku pun apa lagi terkejut la..kenapa plak dia kata senang padahal kalo nak translate setiap ayat kat page aku tu kat ke susah...pas tu dia pun bagitau la aku pasal translate tool kat google tu...senang giler kot...dia ada 2 pilihan samaada kita nk translate terus 1 web @ translate setengah ayat je...just copy dalam box dia and its done...pergh...punya la ketingalan zaman aku nie...ingatkan dah buat blog sendiri dah cukup maju la...tapi kuno jugak aku nie...huhh~






thanks banyak-banyak la kt 'yenka' sebab bagitau aku pasal tool nie...kalo tidak aku tak tau la bila tahun baru aku nak tau pasal benda nie...huhuhu~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 cOnteNgan:

Anonymous said...

taep dik
org pun baru tai gak psal tu
hehehe..
so tadak isu kuno d ctu.cuma kurang prihatin ja
hehehe..
lol!~

p/s:1...2...3..4...!hihihihi...like dat song sodamnmuch!

sirafey ybaekhati~