j0m eDit ph0t0~~

Leave a Comment
Sejak dua menjak nie aku rasa cam best plak edit mengedit photo nie...x tau la knapa tetiba jerk dtg minat nk wat2 benda nie...sbnrnya aku mmg minat wat2 benda nie tp masa slalunya yg x mengizinkan..huhu~
Sebelum2 nie aku just minat tgkp pic jerk tp bila dah tgkp pic mesti la kita nk edit dia bg cntik kn...s0 start dari tu la minat aku terhadap picture editor nie dipupuk..hahah~



Nie adalah antara picture2 yang telah diedit oleh aku...x de la cntik mn sgt pun tp not bad la kata org..nk kata puas ati 2 x la sgt cos aku rasa aku bley wat yg cntik n elok lagi pada nie...tp x pe la...i will keep improving my skill...huhu~Nie satu lg pic yang ak edit..kwn2 ak kta nmpk cm pic dak emo...huhuh~aku pun x tau..korang judge sendri la snang...



Aku nie x lah reti mana pun nk edit2 nie...tp dgn ada software PHOTOSCAPE suma benda jdi...hahah~kalo korang rsa aku ada bakat jdi pengedit picture gtau la...haha~aku just wat nie tuk suka2 ja...x de niat len...and lastly...nie lah karya agung ak yg pling aku suka...x tau sbb apa..tp aku rasa ptc nie cntik and unik sgt...



kalo korang ada apa2 suggestion or komen pasal picture2 yg aku edit nie just gtau jerk...aku suka trima kutukan...hahah~poyo ja...tp kalo dah kritikan tuk aku jdi baik apa slahnya kn...muahhh~~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: