fInal ar0UnD d C0rNer

Leave a Comment
salam sumer....
seBenaRnya x de aPa sGt pUn akU nk tUlis...tP tetIba akU terPK pSal xm akU yaNg dah deKat sGt nie...kal0 tIme xm je mStI sumeR bz giler naK stuDy sMpai kDg2 tU nk mKn pUn dah x smPt dah...akU cKp bKn ikUt praSaan tP sbB akU tGk kawaN2 akU nie kal0 stUd smpI x nGt dUnia dah....dUdUk je dlm biliK...kUar jaP je...amBil r0ti sekePing paS 2 mSuk biliK baliK...hUhUhU```
bKn akU nk kaTa akU nie bGus ke aPa...tP x bleY ke kal0 time stUdy tUk fInal pUn peGi la mKn naSi...maKan kn pentIng tUk kiTa terUskn idUp...bkn aPa akU jUst tkUt kanG gestRik la aPa la plaK...kaNg dah meNyUsahkn iDup nMnya...dRipaDa x dak mSalah sKang dah aDa mSalah dah...
tP seM nie mmG trUk gileR gak la tImetaBle xm akU....x de gaP sGt k0t...4 paPer stRiGht..gaP shaRi dUa ja...mmG kNa stUdy haRd gila rr...tP yg beStnya..paPer laSt akU gaP 9 arIey k0t ngaN 2nd laSt...kal0 x bley sC0re akU x taU nk cKp pa la kt Dri akU nie...huhu~




satU lG...kal0 tIme2 xm nie la byK plaK mSalah yG meNdataNg...w/p0n kDg2 akU rSa sBnrnya tU bkn la sat mSalah tP aDa ja 0rg leN yaNg meNjaDikn bNda tU sBgai mSalah...bG akU kal0 time2 xm nie n0rmal la kal0 akU nk kUranG brCkp..dah kIta nk stUdy kNapa perlU beRCkp n meNgarUt leBih plaK kN...tP biLa akU dIam jer, aDa je yaNg x pUaS atI nGan akU..meSti aDa ja sUara yaNg CkP akU saJa caRi pSal la...x nK lyaN di0raNg la...paS 2 tnYa akU , aDa di0raNg wat slah ke ngaN akU...aPa akU nk cKp...x kaN akU nk gtaU "akU sJa x naK cKp ngaN k0raNg sbB akU nK f0cUs stUdy"...pergh...kaNg kTa akU psIk0 di0raNg plak...keje stUd je tP reSult truk gak...kaN ke x pSal2 akU je yaNg kNa balik...
tP kal0 akU wat bISiNg kNa mRah plaK...mRah akU kaC0 di0raNg stUdy plaK...sUsah btU nk PuaSkn atieY maNuSia nie kan...kal0 kita bUat yaNg btUl pUn akaN aDa 0raNg anGgaP beNda tU saLah n saLahkaN kita...kal0 kita waT beNda yG salaH lg la aDa 0rg yaNg aKan mRah kIta...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 cOnteNgan: