w0rlD of c0seC at gaNu

1 comment
Terengganu aku kembali lagi...walaupun aku baru saja pergi bulan 12 tahun lepas tapi treasa nak pergi lagi...tp x de apa sgt pun yg mnarik kt sna...ak ingt byk benda best yg akn jd sbb g ngan kwn2 tp x de...maybe sbb aku pergi ngan bdk2 klas lain kot...ada setengah tu bkn aku knal sgt...so jdi x best la...



kitorang just pegi mmg semata2 utk sbjk CRG (c0rp0rate secretary) so mlawt tmpt pun suma yg brkaitn ngan subject ni la mcm Security Commission Malaysia (SCM) and Pertonas...huhu....tak ksah la janji byk picture yg smpat di snap..haha~
h0pe pas nie eh jln tmpt len plak..haha~Tp picture yang pling x bley blah pnya masa kitorang duduk kt kdai mkn la...kitorg berlapan x leh nk msuk SCM sbb diorg just nk 30 org jerk...so kitorng yang saki baki nie terpaksa la merempat kt kdai2 yg dkat c2..nasib baik ada gak kdai dkt2 c2..kwn aku yg teramat lah kreatif telah meng'snap' satu pic yg mmg x bley blah la..kalo korang x caya korang tgk la sndri...


19-21 March 2010...

mmg macthing abis rrr pic nie...hahah~~and lastly after 3 day 2 night kitorang kt tgganu trpaksalah kitorang btolak blk umah sbb soknya dah ada klas...huhu~ Apa2 pun knangan nie x kn aku lupakn smpai bebila...muahhh~~

Next PostNewer Post Home

1 cOnteNgan:

Anonymous said...

pic ti mmg ccol la dik!
fit cam puzzle!heheheh...
:D
sirafey ybaekhati~